Ma húslevest főztem egész hétvégére, mivel volt tarja csontom a fagyasztóba. Mert az utóbbi időben nálunk ez volt a kedvenc, ily elég sok csontom volt. Több alkalommal is készítettem belőle sült húst, mióta a húgomtól kaptam egy jó receptet .
Ha érdekel nézd meg a " Néhány recept húgom konyhájából oldalbejegyzésemnél.
Ilyen címen jegyeztem be: Sertéstarja sték módra
A húslevesből nem lehet keveset készíteni, ezért több adagra osztom és egy részét le szoktam fagyasztani, most is így történt.
A levesbe főtt hús elfogyasztása nálunk nehezen meg, sajnos nem nagyon szeretjük ezért aztán arra gondoltam mivel ma ne megyünk olyan helyre készítek Fokhagymamártást. Az viszont a párom egyik kedvence, én is szeretem .
A fokhagyma mártás receptjét másik bejegyzésbe találjátok meg.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése